Category: Uncategorized

Mi a potencia és a szexuális teljesítmény

A férfi szexuális diszfunkció számos problémát tartalmazhat, kezdve az alacsony libidótól, az erekciós diszfunkciótól (ed), a korai magömléstől és más kérdésektől. Bár sok férfi tudja, hogy ezek a kérdések gyakoriak, nehéz lehet beszélni róluk. Valójában, sok férfi több hónapot vár, vagy akár évek, mielőtt felveti a kérdést az alapellátási orvosukkal.

Lehet, hogy nincs erős szexuális vágy, Amikor először megsérül, de a vágy valószínűleg növekedni fog az idő múlásával, amikor megtanulja kezelni az öngondoskodást és megérteni a testét a sérülés után.

Hogyan kell csinálni

Normális és természetes, hogy a nemi vágy, más néven libidó, idővel ingadozik. A nemi vágyakat a napi stressztől a hormoningadozásokig minden befolyásolja, a nemi vágyaink pedig közismerten csökkennek, bizonyos mértékig, életkor. Azonban lehetséges, hogy fenntartsák az egészséges nemi vágy az ember idős korban.

Ha azt szeretné, hogy egy erősebb vágy az intimitás, mint te jelenleg tapasztalható, sok egyszerű és módszerek, hogy javítsa a nemi vágy. De a szexuális állóképesség utalhat a fizikai erőnlétre vagy arra is, hogy potencia és szexuális teljesítmény mennyi időt tölthet szexelni, mielőtt elfáradna. Vannak, akik a szexuális állóképesség kifejezést is használják arra, hogy beszéljenek arról, hogy képesek-e az ágyban fellépni vagy kielégíteni partnerüket. Személyes körülményei befolyásolhatják a szexuális tevékenység időtartamát is. Például az elfoglalt szülők szexelhetnek, ha van idejük, míg egy új pár több időt tölthet együtt az ágyban.

A Maszturbálás segíthet a szexuális állóképesség javításában azáltal, hogy megtanítja, hogyan kell irányítani az orgazmust, ha korai magömlést tapasztal. Vannak, akik azt is megtalálják, hogy a maszturbáció segít nekik abban, hogy kidolgozzák, hogyan lehet magukat orgazmusba hozni, ami élvezetesebb szexhez vezethet.

Legyen Aktívabb

A rendszeres testmozgás az egyik leghatékonyabb módszer a libidó növelésére. A testmozgás javíthatja az állóképességet és az állóképességet mind a hálószobában, mind a hálószobában. A testmozgás javíthatja a fizikumát és a mentális egészségét is, hogy segítsen szexibbnek és magabiztosabbnak érezni magát.

A fizikailag aktív maradás csökkenti az alacsony szexuális libidókkal kapcsolatos egészségügyi problémák kockázatát, mint például a magas vérnyomás, a súlygyarapodás, a cukorbetegség és a szívproblémák. Mindezek az egészségi állapotok zavarhatják a véráramlást, merevedési zavarokat vagy az erekció képtelenségét okozhatják. Végezzen mérsékelt intenzitású edzést legalább két órán és 30 percen keresztül minden héten a legjobb egészségügyi előnyök és a szexuális teljesítmény növelése érdekében. Szeretné tudni, hogyan lehet növelni a libidót?

Szánjon egy percet arra, hogy értékelje a stressz okait az életében, majd dolgozzon a stresszorok kiküszöbölése vagy a stressz kezelésének jobb módjainak megtalálása érdekében. A stressz elleni küzdelem természetes módjai közé tartozik a rendszeres testmozgás, több alvás, meditáció és több idő eltöltése a szeretett emberekkel.

Az egészséges szexuális élet kielégíti mindkét partnert. Felejtsd el, amit látsz a filmekben, vagy hallani az öltözőben. Vigyázzon a testére testmozgással és étrenddel, kerülje az anyaggal való visszaélést, csökkentse a stresszt és figyeljen a változásokra. Az orvosok útmutatásával és a partner támogatásával együtt hamarosan visszatérsz önmagadhoz.

Élvezi a kielégítő szexuális életet

Egy szinten, szex csak egy másik hormon-vezérelt testi funkció, amelynek célja a faj állandósítása. Természetesen ez a szűk nézet alábecsüli az emberi szexuális válasz összetettségét. Amellett, hogy a biokémiai erők a munka, a tapasztalatok és elvárások segít formálni a szexualitás. Az Ön megértése, mint szexuális lény, a gondolataid arról, hogy mi minősül kielégítő szexuális kapcsolatnak, és a partnereddel való kapcsolatod kulcsfontosságú tényezők a kielégítő szexuális élet kialakításában és fenntartásában.

Rengeteg jó önsegítő anyagok állnak rendelkezésre minden típusú szexuális kérdés. Böngésszen az interneten vagy a helyi könyvesboltban, válasszon ki néhány, Önre vonatkozó erőforrást, és használja őket, hogy segítsen Önnek és partnerének jobban tájékozódni a problémáról. Ha a közvetlen beszélgetés túl nehéz, akkor Ön és partnere aláhúzhatja azokat a részeket, amelyeket különösen szeret, és megmutathatja egymásnak.

A Szexuális jóléted együtt jár az általános mentális, fizikai és érzelmi egészségeddel. Ezért ugyanazok az egészséges szokások, amelyekre támaszkodik a test formájának megőrzéséhez, szintén formálhatják a szexuális életét. A férfiak számára az erekció nélküli hosszú időszakok megfoszthatják a péniszet az oxigénben gazdag vér egy részétől, amelyre szüksége van a jó szexuális működés fenntartásához. Ennek eredményeként az izomsejtekben valami hegszövethez hasonló alakul ki, ami zavarja a pénisz tágulási képességét, amikor a véráramlás megnő.

Sok férfi úgy véli, hogy a szexuális funkció csökkenése csak az öregedés természetes része. De ha azt veszi észre, hogy a szexuális funkciójában elriasztja a változásokat, akkor nem szabad feltételeznie, hogy elkerülhetetlenek vagy állandóak. A szexuális funkció függ az általános egészségi állapot és az életmód döntéseket, hogy befolyásolja az egészségre. Minden életkorban ezek az életmódválasztások döntő szerepet játszanak az erekció elérésében és fenntartásában, valamint a fizikai intimitás élvezetében.

Kevesebb szív és érrendszeri betegség és cukorbetegség mindenki tudja

Ez utóbbi azt állítja hogy a természetes környezetek inkább a kognitív

Ez utóbbi azt állítja hogy a természetes környezetek inkább a kognitívTevékenységeket részesítik előnyben, mivel lehetővé teszik, hogy a figyelmet kisebb számú ingerre fordítsák, mint a városi környezetben a természetben tehát az agy kevésbé lenne túlterhelve a zavaró tényezőkkel, és jobban felhasználhatná önkéntes figyelmét, amely kevésbé energiaigényes a szervezet számára. Néha tudásunk nélkül túl sok inger kimerít minket. A park rövid látogatása vagy az erdei kirándulás ezért jó stratégia az akkumulátorok újratöltésére röviden: fenn kell tartania a jó életmódbeli szokásokat, meg kell találnia azokat a kontextusokat és tevékenységeket, amelyeket személyes preferenciáinak megfelelően kellemesnek talál.

Ezeknek a pillanatoknak nem kell hosszúnak lenniük, ami megkönnyíti a kellemes helyzetek integrálását a mindennapi életbe az agyi akkumulátorok újratöltése érdekében marianne Couture, pszichológia PhD hallgató Sandra Guimond pszichológus és neuropszichológus közreműködésével phil egy külvárosi Középiskola sporttanára, Phil pedig aggódik. Aggódik, mert mindenhol megfigyeli és olvassa, hogy a tizenéves iskolás gyerekek egyre kevésbé aktívak.

Azt is tudja, hogy azok a serdülők, akik kicsit gyakrabban mozognak, ülő szokásokkal, túlsúlyos és anyagcsere-betegségekkel rendelkező felnőttekké válnak. És mint Phil az Egyesült Államokban, Svájcban is ugyanazokat a problémákat látjuk, ugyanazokat a nehézségeket, mint a serdülők motiválása a rendszeres sport gyakorlására, ugyanazok a nehézségek a döntéshozók meggyőzésében a fizikai készségek fontosságáról a mai és a holnapi egészség szempontjából. De Phil nem hagyja magát leverni. Van egy messzemenő ötlete, egyedülálló intuíciója. Az 1992 AGY ÉS MOZGÁS a rendszeres testmozgás és a sport jót tesz a lábaknak, erősíti a testet, a szívet és az anyagcserét.

Könnyebb mozgás kevesebb fájdalom több állóképesség,

Könnyebb mozgás kevesebb fájdalom több állóképesség,Lakosság 60%-a nem. Azt mondják, hogy a tények egyszerű ismétlése, függetlenül attól, hogy igazak vagy hamisak (hamis hírek), elegendő ahhoz, hogy elfogadják őket : minél több van kitéve, annál inkább meg van győződve róla. Nyilvánvaló, hogy nem elég tudni,még mindig szükséges. Mi az agy szerepe ebben a történetben Az elmúlt 25 évben lelkesedést tapasztaltak a fizikai aktivitással és a sporttal kapcsolatos agyi képességek területén végzett kutatások iránt.

Ez az, hogy hány tanulmány mondja el nekünk az aktivitás hatását az agy szerkezetére és funkciójára. Összefoglalva: a mozgás egyfajta agyi műtrágyaként működik, részt vesz a kognitív funkciók, a hangulat és a memória javításában. Ez az agyi érrendszeri betegségek cerebrovascularis támadások, stroke jelentős csökkenése mellett fokozatosan azonosítottunk 4 különböző mechanizmust, amelyek hozzájárulnak az agy fellendítéséhez neurotranszmitterek: más agyi anyagokat pozitívan befolyásol a mozgás, például a szerotonin és a noradrenalin.

Szerepet játszanak az ébredésben, a kognitív képességekben és a hangulatszabályozásban. Ismerjük ezeknek a molekuláknak az antidepresszáns tulajdonságait, amelyekhez az alvás minőségére gyakorolt hatások is hozzáadódnak endorfinok: a molekuláris arzenál utolsó eleme, amelyet mozgásba hoztunk, régóta ismerjük őket. Szerepük inkább az eufória állapotához vagy a kényelmetlenség szabályozásához kapcsolódik, ami elősegítheti a tevékenység ismétlését, ezért a tanulmányok által mutatott jótékony hatások tartósságát.

Míg a különböző típusú erőfeszítések stimulálhatják az endorfin termelést,

Míg a különböző típusú erőfeszítések stimulálhatják az endorfin termelést,

úgy tűnik, hogy a hosszabb erőfeszítés több mint 45 perc jobb, bár ismétlődő rövid távú erőfeszítések HIIT, nagy intenzitású intervallumképzéshez is működhetnek. Ne feledje, hogy az endorfinok valószínűleg nem járulnak hozzá annyira, mint a fenti mechanizmusok a kognitív funkcióhoz közvetlenül, hanem közvetetten. Valószínűleg úgy működnek, hogy csökkentik a stresszt és a szorongást nem csak ezek a mechanizmusok optimalizálják az agy működését, hanem azt is megállapították, hogy az agy komplex területei átalakíthatók: például a hippocampus, a memória egyik ülése reagál a rendszeres aktivitásra azáltal, hogy növeli annak térfogatát, így a neuronális szövetek tömegét.

Ki mondta, hogy az agy nem hagyja abba a zsugorodást, és fokozatosan meghal az évek során milyen boldog, hogy feküdjön egy chaise longue, csukd be a szemed, és pihenjen a tested. De légy óvatos: hogyan kell pihenni a fejét Mi a teendő, hogy az elme pihenjen Íme öt tipp, hogy távol a mindennapi stressz, elengedni miért, a valóságban, ez olyan bonyolult Miért van annyira szükség a tétlenségre, még akkor is, ha annyira várták Néhány évvel ezelőtt egy egészségbiztosító felmérése bebizonyította, hogy a nyári szünetben minden tizedik francia beteg.

Emellett a mindennapi stressz és aggodalmak zavarba hozhatják az agyat

Napi rendszerességgel gyors életmódunk nagy energiaköltséget

Eredményez az agyunk számára ezenkívül a mindennapi életben a stressz károsíthatja az információfeldolgozást, ami káros lehet az agyi teljesítményünkre.

Napi rendszerességgel gyors életmódunk nagy energiaköltséget

Különböző műveleteket vagy technikákat lehet bevezetni, hogy segítsen az agy feltöltődését, és kap fit annak érdekében, hogy telepíteni a teljes potenciálját tehát itt van néhány egyszerű tipp, hogy segítsen a koncentráció, agyműködés keresse meg a pillanatokat, hogy ne gondolkodjon. Lassíts, sürgős alapvetően meg kell határozni azokat a helyzeteket és intézkedéseket, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy egy pillanatra abbahagyjuk a gondolkodást, vagy kellemes érzést keltsünk.

Ezek a pillanatok aktiválják az agyban az insula nevű struktúrát,amely optimalizálja és fokozza az agy működését. Ennek a régiónak az aktiválása egy pillanatnyi haladékot ad az agynak, amely lehetővé teszi számunkra, hogy ébren legyünk, és jobban összpontosítsunk az elvégzendő feladatokra. A helyzetek nagyon változatosak lehetnek a szokásaidtól és attól függően, hogy mit szeretsz.

Például rutin tevékenységek lehetnek, például mosogatás vagy mosogatás vagy kis rituálék, például reggeli kávé. A lényeg az, hogy ezek a helyzetek lehetővé teszik, hogy az ürességet gondolkodás nélkül, vagy néhány pillanatig kellemes állapotban érezze tartsa fenn a jó alvási higiéniát köztudott, hogy az alváshiány vagy a nem helyreállító alvás kognitív és érzelmi nehézségekhez vezethet. Számos apró változtatást lehet bevezetni a jó alvás biztosítása érdekében. Ez magában foglalhatja a beállítás egy meghatározott ideig felkelni, majd lefekszik, miközben ügyelve arra, hogy elég aludni. Fontos az is, hogy lefekvés előtt csökkentsük a mentális és fizikai aktivitást.

Ha nehezen tud elaludni a nap folyamán el kell kerülni az alvást,

Hogy este könnyebben feladja az alvást rendszeresen végezzen fizikai aktivitást a sport számos egészségügyi előnye mellett a testmozgás az agy oxigénellátását generálja, amely lehetővé teszi a figyelemfelkeltő funkciók aktiválását a tevékenység után legfeljebb 30 perccel.

Ha nehezen tud elaludni a nap folyamán el kell kerülni az alvást,

A fizikai aktivitás rendszeres gyakorlásának egyszerű ténye segíthet a koncentráció és a hatékony agyi aktivitás napi szinten tartásában. Nem szükséges magas szintű testmozgást végezni. Valójában elegendő lehet a kocogás vagy egyszerűen a kisállat sétálása 30 percig győződjön meg róla, hogy pillanatok pihenés, pihenés az agy optimális feltöltéséhez fontos, hogy olyan időket tervezzen, amikor megengedi az elmének, hogy pihenjen és lazítson. Mára bebizonyosodott, hogy a krónikus stressz rövid távon az agy szerkezetének és működésének megváltozásához vezethet.

Ami ronthatja a teljes potenciál kifejeződését, és megnehezítheti a koncentrációt. Annak érdekében, hogy megakadályozzák ezeket a káros hatásokat, jó ötlet lehet a hasi légzés napi néhányszor történő gyakorlása. Az ilyen típusú légzés eléréséhez elegendő lassan összehúzni az alsó hasat, hogy kihozza az összes levegőt. Miután a levegőt kiürítették, az alsó hasat lazítani kell, hogy a levegő belépjen. Az üresség másik egyszerű módja az éberség pillanatainak integrálása a mindennapi életbe.

Más szavakkal, ez a technika néhány, körülbelül 2-5 perces időszakból áll, ahol különös figyelmet fordítunk gesztusainkra vagy jelentésünkre, ítélet vagy gondolkodás nélkül. Mindfulness meditáció is egy olyan technika, amely lehetővé teszi számunkra, hogy pihenjen, növeli a kognitív képességek. A “Meditálj Christophe André-val” alkalmazás jó módja annak, hogy megismerjük a meditációt egy Franciaországban szakosodott pszichiáterrel Vegyünk egy kis túrát a természetben a természettel való érintkezésnek jótékony és nyugtató hatása van az agyra. Rachel és Stephen Kaplan, a Michigani Egyetem pszichológiai professzorai az Egyesült Államokban egy elméletet javasolnak figyelemfelhívó elmélet.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén