A férfi szexuális diszfunkció számos problémát tartalmazhat, kezdve az alacsony libidótól, az erekciós diszfunkciótól (ed), a korai magömléstől és más kérdésektől. Bár sok férfi tudja, hogy ezek a kérdések gyakoriak, nehéz lehet beszélni róluk. Valójában, sok férfi több hónapot vár, vagy akár évek, mielőtt felveti a kérdést az alapellátási orvosukkal.

Lehet, hogy nincs erős szexuális vágy, Amikor először megsérül, de a vágy valószínűleg növekedni fog az idő múlásával, amikor megtanulja kezelni az öngondoskodást és megérteni a testét a sérülés után.

Hogyan kell csinálni

Normális és természetes, hogy a nemi vágy, más néven libidó, idővel ingadozik. A nemi vágyakat a napi stressztől a hormoningadozásokig minden befolyásolja, a nemi vágyaink pedig közismerten csökkennek, bizonyos mértékig, életkor. Azonban lehetséges, hogy fenntartsák az egészséges nemi vágy az ember idős korban.

Ha azt szeretné, hogy egy erősebb vágy az intimitás, mint te jelenleg tapasztalható, sok egyszerű és módszerek, hogy javítsa a nemi vágy. De a szexuális állóképesség utalhat a fizikai erőnlétre vagy arra is, hogy potencia és szexuális teljesítmény mennyi időt tölthet szexelni, mielőtt elfáradna. Vannak, akik a szexuális állóképesség kifejezést is használják arra, hogy beszéljenek arról, hogy képesek-e az ágyban fellépni vagy kielégíteni partnerüket. Személyes körülményei befolyásolhatják a szexuális tevékenység időtartamát is. Például az elfoglalt szülők szexelhetnek, ha van idejük, míg egy új pár több időt tölthet együtt az ágyban.

A Maszturbálás segíthet a szexuális állóképesség javításában azáltal, hogy megtanítja, hogyan kell irányítani az orgazmust, ha korai magömlést tapasztal. Vannak, akik azt is megtalálják, hogy a maszturbáció segít nekik abban, hogy kidolgozzák, hogyan lehet magukat orgazmusba hozni, ami élvezetesebb szexhez vezethet.

Legyen Aktívabb

A rendszeres testmozgás az egyik leghatékonyabb módszer a libidó növelésére. A testmozgás javíthatja az állóképességet és az állóképességet mind a hálószobában, mind a hálószobában. A testmozgás javíthatja a fizikumát és a mentális egészségét is, hogy segítsen szexibbnek és magabiztosabbnak érezni magát.

A fizikailag aktív maradás csökkenti az alacsony szexuális libidókkal kapcsolatos egészségügyi problémák kockázatát, mint például a magas vérnyomás, a súlygyarapodás, a cukorbetegség és a szívproblémák. Mindezek az egészségi állapotok zavarhatják a véráramlást, merevedési zavarokat vagy az erekció képtelenségét okozhatják. Végezzen mérsékelt intenzitású edzést legalább két órán és 30 percen keresztül minden héten a legjobb egészségügyi előnyök és a szexuális teljesítmény növelése érdekében. Szeretné tudni, hogyan lehet növelni a libidót?

Szánjon egy percet arra, hogy értékelje a stressz okait az életében, majd dolgozzon a stresszorok kiküszöbölése vagy a stressz kezelésének jobb módjainak megtalálása érdekében. A stressz elleni küzdelem természetes módjai közé tartozik a rendszeres testmozgás, több alvás, meditáció és több idő eltöltése a szeretett emberekkel.

Az egészséges szexuális élet kielégíti mindkét partnert. Felejtsd el, amit látsz a filmekben, vagy hallani az öltözőben. Vigyázzon a testére testmozgással és étrenddel, kerülje az anyaggal való visszaélést, csökkentse a stresszt és figyeljen a változásokra. Az orvosok útmutatásával és a partner támogatásával együtt hamarosan visszatérsz önmagadhoz.

Élvezi a kielégítő szexuális életet

Egy szinten, szex csak egy másik hormon-vezérelt testi funkció, amelynek célja a faj állandósítása. Természetesen ez a szűk nézet alábecsüli az emberi szexuális válasz összetettségét. Amellett, hogy a biokémiai erők a munka, a tapasztalatok és elvárások segít formálni a szexualitás. Az Ön megértése, mint szexuális lény, a gondolataid arról, hogy mi minősül kielégítő szexuális kapcsolatnak, és a partnereddel való kapcsolatod kulcsfontosságú tényezők a kielégítő szexuális élet kialakításában és fenntartásában.

Rengeteg jó önsegítő anyagok állnak rendelkezésre minden típusú szexuális kérdés. Böngésszen az interneten vagy a helyi könyvesboltban, válasszon ki néhány, Önre vonatkozó erőforrást, és használja őket, hogy segítsen Önnek és partnerének jobban tájékozódni a problémáról. Ha a közvetlen beszélgetés túl nehéz, akkor Ön és partnere aláhúzhatja azokat a részeket, amelyeket különösen szeret, és megmutathatja egymásnak.

A Szexuális jóléted együtt jár az általános mentális, fizikai és érzelmi egészségeddel. Ezért ugyanazok az egészséges szokások, amelyekre támaszkodik a test formájának megőrzéséhez, szintén formálhatják a szexuális életét. A férfiak számára az erekció nélküli hosszú időszakok megfoszthatják a péniszet az oxigénben gazdag vér egy részétől, amelyre szüksége van a jó szexuális működés fenntartásához. Ennek eredményeként az izomsejtekben valami hegszövethez hasonló alakul ki, ami zavarja a pénisz tágulási képességét, amikor a véráramlás megnő.

Sok férfi úgy véli, hogy a szexuális funkció csökkenése csak az öregedés természetes része. De ha azt veszi észre, hogy a szexuális funkciójában elriasztja a változásokat, akkor nem szabad feltételeznie, hogy elkerülhetetlenek vagy állandóak. A szexuális funkció függ az általános egészségi állapot és az életmód döntéseket, hogy befolyásolja az egészségre. Minden életkorban ezek az életmódválasztások döntő szerepet játszanak az erekció elérésében és fenntartásában, valamint a fizikai intimitás élvezetében.