Vélemények, Tapasztalatok

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Medicannabis olaj
Csordásné Orsolya – Soroksár
„30 éves vagyok, családos anyuka, 2 gyerekkel, biztos megélhetéssel. Volt egy nagyon nehéz időszakom. Amikor a gyermekeim is kisebbek voltak még, és vissza kellett mennem a munkahelyemre is dolgozni. Hozzáteszem, nagyon szeretem a családomat, de egyszerűen depresszióba estem a többfrontos helytállástól. Állandóan feszültnek éreztem magam, ódzkodtam helyzetektől, testileg és szellemileg egyaránt elfáradtam. Hála egy nagyon jó orvos barátomnak, gyógyszerek helyett hamar a Medicannabis olajra váltottam, amelynek rendszeres, napi fogyasztása hosszútávon segített kilábalni a depresszióból. Amellett hogy próbáltam kimozdítani magam a szürkeségből, újra pozitív gondolataim lettek! És ebben nagyon sokat köszönhetek a medicannabis olajnak is!”

Ginkgo Biloba
Palotai János – Budaörs
„Több mint egy éve rendszeresen fogyasztok Ginkgot. Egyértelműen tapasztalok pozitív változásokat a memóriám, és koncentrálási képességeim terén. Úgy is mondhatnám, hogy minden eszembe jut, hála a ginkgonak!”

Méhpempő
Horváthné Zámbó Tünde – Dunaföldvár
„A méhpempő segített megszabadulni a depressziótól, amely gyermekkorom óta rendre vissza-visszatért szorongás formájában. Szerencsére nem volt túl súlyos ez a depresszió, de mivel gyakran vettem észre magamon még meglett felnőttként is a tüneteket, cselekednem kellett! Férjem tanácsára kezdtem bele a méhpempő fogyasztásába. Már 1-2 hét elteltével pozitív fordulatot éreztem kedélyállapotomat, hangulatomat illetően. Valósággal felpezsdült az életem, mintha több energiám is lenne a mindennapok során!”

Flavin7 ital
Piller Pál – Nagykanizsa
„43 éves férfi vagyok. Fizikai és szellemi erőnlétem miatt kezdtem el fogyasztani a Flavin7 italt. Három hónapon át rendszeresen fogyasztottam is, napi 10-20 ml-t. Az időintervallum végére, mintha teljesen kicseréltek volna!”

Ginkgo Biloba
Nagy László – Eger
„Bátran ajánlom memória jellegű problémák ellen a ginkgo bilobát! Nem mondom hogy kifogástalan a memóriám, de az évi többszöri, kisebb megszakításokkal 2-3 hetente alkalmazott ginkgo-kúra nekem sokat segít!”

Zöld tea
Budai Emese – Érd
„Nekem nagyon jól bevált, hogy egy hosszú vizsgaidőszak alatt  zöld teával próbáljam koncentrációmat fenntartani. Úgy érzem a zöld tea fogyasztása segít abban, hogy mentálisan frissebb maradhassak ezen időszakok alatt. Szerencsére a zöld teával nagy bűnözést sem követek el, egészségesebb is, mint mondjuk az energiaitalok!”

Noni juice
Sztanó Mária – Szeged

„3 hete iszom nonit. Úgy érzem aktívabb vagyok, már most jobban tudok koncentrálni! Valósággal gyorsabban jár az agyam!”

Noni Juice
Budai Ibolya – Budaörs
„A noni juice fantasztikus változásokat hozott az életemben! Ez a csodálatos ital természetes módon támogatja egészségemet. Észrevehető, hogy ellensúlyozza fáradékonyságomat, az ízületi gyulladásokból adódó panaszokat, izom és ízületi fájdalmaimat. Továbbá, észrevettem azt is, hogy jobban tudok koncentrálni egy adott feladatra és az emésztési funkcióim is panaszmentesen működnek.”

Mangosztán
Kis Ilona Katalin – Egerszalók

„Ha úgy érzem feszült vagyok, és csak egyre inkább frusztráltabbnak gondolom magam, gyors segítségként iszok egy pohárral a mangosztán gyümölcsléből!”

Méhpempő
Oláh Mária – Nagykőrös
„Sokáig kutattam mire rátaláltam a méhpempőre/ Méhpempőt az immunrendszer erősítése céljából kezdtem el szedni. Azonban hamar meggyőződtem, hogy számos egyéb pozitív hatással is járhat a méhpempő fogyasztása… Jótékony hatással van például a kedélyállapotomra is! Nagyon sokszor voltam depressziós de mióta rendszeresen tartok ilyen méhpempő kúrákat a kedély állapotom is kiegyensúlyozottabb. Az íze eleinte kicsit fura volt, de pillanatok alatt megszoktam. Jó hatással van még a szellemi és agyi munkákra, a gondolkodásra, az emlékezésre: Energikusabbnak és szellemileg is fittebbnek érzem magam, amióta fogyasztom a méhpempőt!”

Goji bogyó
Szalai Józsefné – Cegléd

„A lányom rendelte meg a goji bogyó levet, mert úgy gondolta segíteni fog immunrendszeremet megerősíteni – És igaza lett! A goji hatására sokkal erősebbnek érzem magamat, és már közel sem betegeskedem annyit, mint előtte. Ráadásul a goji nem csak a fizikai erőnlétemen segített, hanem valahogy sokkal frissebb vagyok mentálisan is, nem felejtek már el annyi mindent! Nagyon örülök neki hogy a lányom rátalált a termékükre, és biztosan folyamatosan fogom fogyasztani!”

Ginkgo Biloba
Lengyelné Marika – Ózd
„A munkám megköveteli a magas fokú intellektuális képességeket. Hála a ginkgo bilobának az emlékezetem és a memóriám még a legfárasztóbb és a legnehezebb napon sem szenved csorbát. A pozitív hatások vitathatatlanok, ahogy az is, hogy semmiféle mellékhatásokkal nem jár a Ginkgo kapszulák adagolása.”

Noni juice
Szalay József – Budapest VIII.

„Pánikbeteg munkatársam rendszeresen fogyaszt noni juice-t, és azóta teljesen leállt a Xanax és hasonló gyógyszerek szedésével. Láthatóan egyre jobban lett, ahogy teltek a hetek. A depresszív tünetek elillantak, kedélyállapota is sokat változott pozitív irányban!”

Goji bogyó
Tóth Péter – Szekszárd

„Vásároltam már szárított formában, és gyümölcsvelőként is gojit. Van néhány nagyon egészséges tulajdonsága! …Miután elkezdtem enni, durván egy hónap múlva éreztem, hogy sokkal több energiám lett. Éjszakánként is jobban aludtam. Napközben és este kevesebb nehéz ételt eszem, mivel már nem érzem magam éhesnek, azt hiszem, ez is a goji bogyónak köszönhető. Általánosan jobb a közérzetem! Mindennap egy kisebb maréknyi bogyót eszem meg reggeli előtt és 50 ml goji bogyó levet iszom egy órával lefekvés előtt vagy néha közvetlenül lefekvéskor – Számomra a goji tuti tipp, hogy minden téren támogatni tudjam szervezetem egészségét!”

Chlorella
Rudolf Sándor – Óbuda

„Az idegrendszerre is hatással lévő szklerózis multiplex betegséget állapítottak meg nálam az orvosok. Minden ott kezdődött, hogy állandóan fáradtnak és kimerültnek éreztem magam mind fizikailag, mind pedig szellemileg. Utána néztem a betegségnek, és lehetséges kezelési módjainak. Így jutottam el a Chlorella algáig. Sok pozitív véleményt találtam a Chlorelláról. Gondoltam teszek egy próbát, és hát enyhén szólva sem bántam meg, Sőt! Amióta Chlorellát szedek, csökkentek a panaszaim, és visszanyertem az energiámat is. Köszönöm Chlorella!”

Bio Ehlers Vitalkost + Flavin7
Balla Henrietta – Tököl

„A Bio Ehlers készítményeket együtt fogyasztom a Flavin7-tel. Tavasszal és ősszel csináltam egy-egy kúrát. Roppant pozitívak a tapasztalataim a termékekkel kapcsolatban. Egy ilyen kúra után érzem, hogy megújulok, jobb kedvem és hangulatom lesz, tele leszek energiával. Édesanyámnak is ajánlottam már, ő is hasonló tapasztalatokról számolt be!”

Spirulina
Tóth Nikoletta – Budapest XX.

„Sokkal de sokkal könnyedebben indulok neki egy fárasztó munkanapnak a Spirulinának köszönhetően. Igazi energiabomba! Kiegyensúlyozottabb vagyok, és történjék bármi is egy adott napon a munkahelyemen, felkészültem a kihívásokra!”

Mangosztán
Budai Jázmin – Kecskemét

„Migrénes fejfájással küszködök már hónapok óta, és mindez a legrosszabb a klimax ideje alatt. Egyszerűen semmi nem használt! Próbáltam már fájdalomcsillapítókat, különböző masszázsokat, de még akupunktúrás kezeléseket is… Egészen addig tartott a probléma, amíg rátaláltam a mangosztán gyümölcslére! A mangosztánnak hála megszűnt a rendszeres fejfájásom, ráadásul a szervezetemre is nyugtatólag hatott a gyümölcs. Egészséges ital, ráadásul az íze is kellemesen különleges.”

Q10 koenzim
Kelemen Bálint – Esztergom
„A Q10 koenzim egy alapvető antioxidáns, ami nagy szerepet játszik a sejtek energiatermelésében. A Q10 szedését követően rövid időn belül érzékelhetjük a következményeket. Hatékony étrend-kiegészítő, energikusabban, valamint szellemileg és mentálisan egyaránt frissebben érezhetjük magunkat! ”

Spirulina és Chlorella
Tamás Péter – Vác

„Évek óta küszködtem migrénes fejfájással, ami nagyjából 3 hetente jött elő, és 2-3 napig tartott. A szintetikus gyógyszerek után kipróbáltam sok más természetes szert is, de csupán ideig-óráig mérséklődtek a panaszaim. Ráadásul észrevettem magamon, hogy az idő múlásával egyre ingerültebbé és feszültebbé váltam… Véletlenül bukkantam rá a Chlorella és Spirulina mikroalgákra, de milyen nagy szerencsém volt!  Már 2 heti algaszedést követően a migrén nem jelentkezett újra… Nagyon boldog voltam, hiszen a családom is visszakaphatta a régi énemet, nyoma sem volt a türelmetlenségnek és feszültségnek!”

Noni juice
Sztanó Mária – Szeged

„3 hete iszom nonit. Úgy érzem aktívabb vagyok, már most jobban tudok koncentrálni! Olyan ez az érzés, mintha valósággal gyorsabban járna az agyam!”

Bio Ehlers készítmények
Kovács Zoltán – Szombathely

„A Bio Ehlers Gyökérzöldségek sokat segítettek a stressztűrő képességem javításában, a hangulatom kiegyensúlyozásában. Saját kisvállalkozásomat irányítom, ami tud nagyon de nagyon megterhelő lenni. A Bio Ehlers készítmények előtt más természetes hangulatjavítókkal is próbálkoztam már, de ez volt a legjobb választás mind közül: Bátran ajánlom mindenkinek!”